О П Р Е Д Е Л Е Н И Е №

 

          Левченски районен съд в закрито заседание на деветнадесети октомври две хиляди и единадесета година в състав:

 

                                    ПРЕДСЕДАТЕЛ: МАРГАРИТА ДИМИТРОВА

                                             ЧЛЕНОВЕ:

 

изслуша докладваното от съдия Димитрова ЧГД №735 по описа за 2011 г., и на основание данните по делото и закона, за да се произнесе, взе предвид следното:

           

В Районен съд - Левски е постъпило заявление за издаване на заповед за изпълнение по чл.417 от ГПК от "Сосиете Женерал Експресбанк” АД – гр.Варна, против длъжниците  М.А. и Г.А.. В заявлението е посочен постоянен адрес на длъжниците в ***.

Видно от служебно изисканите справки, постоянният адрес и на двамата длъжници е в * и не съвпада с този, посочен в заявлението. Съгласно разпоредбата на чл.411, ал.1 от ГПК, заявлението се подава до районния съд по постоянния адрес или по седалището на длъжника Тъй като посочения в справката постоянен адрес на длъжниците е от съдебния район на Районен съд – Севлиево, следва да бъде прекратено образуваното производството по ЧНД №735 по описа за 2011 г. на Районен съд – Левски, а делото изпратено по подсъдност на Районен съд - Севлиево.

            Предвид изложеното, съдът

 

ОПРЕДЕЛИ:

 

            ПРЕКРАТЯВА производството по ЧГД №735 по описа за 2011 г. на Районен съд - Левски.

             ИЗПРАЩА делото по подсъдност на Районен съд - Севлиево.

ОПРЕДЕЛЕНИЕТО подлежи на обжалване пред Плевенски окръжен съд с частна жалба в едноседмичен срок от връчване копие от настоящото на заявителя.

 

                                                           

РАЙОНЕН СЪДИЯ: