РЕШЕНИЕ

 

гр. ЛЕВСКИ, _03.10._ 2012 г.

 

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

Левченски районен съд в закрито съдебно заседание на _трети октомври_ 2012 г. в състав:

 

                       Председател: _ПАЛМИРА АТАНАСОВА_

                                Съдебни заседатели:

                                                       Членове:

 

при участието на секретаря __ и прокурора ­­__, като разгледа докладваното от съдия Атанасова гр. дело № ­­_586_ по описа  за _2012_ год., за да се произнесе, взе предвид следното:

          Постъпила е молба с правно основание чл.165 ал.4 във връзка с чл. 130, ал.3 от СК.

          ****************************************************

На основание изложеното, съдът

Р Е Ш И :

НА ОСНОВАНИЕ  чл. 165  ал.4 във връзка с чл. 130 ал.3 от СК РАЗРЕШАВА на И.З. с ЕГН ********** със съдебен адрес:***, (чрез адв. Ц.Ц.) – като настойник на поставения под пълно запрещение И.Н., с постоянен адрес:***,  ЕГН **********, понастоящем настанен в Хоспис *, да извърши разпоредителна сделка – продажба на притежаваната от И.Н. ½ идеална част от следния недвижим имот: дворно място с площ от 640 кв.м. /по нот. акт/, находящо се в *, съставляващо парцел *, а съгласно скица на поземлен имот № 42525/28.06.2012 г. издадена от АГКК дворното място представлява поземлен имот с идентификатор *, заедно с построената в същото дворно място едноетажна вилна сграда, състояща се от две стаи, бокс и сервизи със застроена площ /по документ за собственост/ от 45,40 кв.м., представляваща съгласно скица на сграда № 42526/28.06.2012 г., издадена от АГКК, еднофамилна вилна сграда с идентификатор *, при съседи на мястото по документ за собственост: *.

Продажната цена за целия имот следва да бъде сума не по-ниска от 48 000 евро /четиридесет и осем хиляди евро/ или тяхната левова равностойност по фиксинга на БНБ за деня на плащането.

Продажната цена за притежаваната от Н. ½ идеална част от недвижимия имот, да се преведе по неговата банкова сметка ***, както следва:

IBAN: ***: ***

***

РАЗРЕШАВА на И.З. със сочена по-горе самоличност ДА ИЗТЕГЛИ от сметката на И.Н. – със сочена по-горе самоличност, разкрита на името на Н.  в *, с IBAN: ***, BIC: ***  /пет хиляди евро/, която сума следва да се преведе по сметката на Хоспис *, както следва:

IBAN: ***: ***

          ***   

          РЕШЕНИЕТО е окончателно и не подлежи на обжалване. Копие от същото да се връчи на молителката.

 

                                                РАЙОНЕН СЪДИЯ: