О П Р Е Д Е Л Е Н И Е

  

гр.Левски , 09.10.2012г.

 

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

ЛЕВЧЕНСКИ РАЙОНЕН СЪД,   І-ви гр. състав  в закрито заседание на    девети октомври  две хиляди и дванадесета година в състав:                                         

 

                                              ПРЕДСЕДАТЕЛ: НАТАША ПАНЧЕВА

 

 като разгледа докладваното от съдия  Панчева ч.гр.дело  №603  по описа за 2012г. и на основание данните по делото и закона, за да се произнесе, взе предвид следното:

В Районен Съд Левски е постъпила молба от  “ ЮРОБАНК и ЕФ ДЖИ БЪЛГАРИЯ   “ АД  София против       В.Х.  с ЕГН-********** за издаване на заповед за изпълнение. При направената справка № 488 / 09.10.2012 г  в НБД  по реда на  Наредба № 14/ 18.11.2009 година се установи , че длъжникът по изпълнението  е с постоянен  адрес *** . Съдът като съобрази , че  съгласно  разпоредбата  на  чл.411 от ГПК заявлението се подава до РС по постоянния адрес или по седалището на длъжника, намира , че не е компетентен да се произнесе по заявлението,а компетентен да се произнесе по молбата е Районен Съд гр. Велико Търново .При това положение следва да се прекрати производството по ч.гр.д.№603/12г. по описа на Левченски Районен Съд  и делото да се изпрати по подсъдност на Районен Съд гр. Велико Търново.

 

О П Р Е Д Е Л И :

        

ПРЕКРАТЯВА производството по ч.гр.д.№603  /12г. по описа на Левченски Районен Съд  и ИЗПРАЩА делото по подсъдност на Районен Съд гр. Велико Търново.

ОПРЕДЕЛЕНИЕТО може да се обжалва  пред Плевенски окръжен съд с частна  жалба  в едноседмичен срок от получаване на съобщението.

 

                                                     РАЙОНЕН СЪДИЯ: