Р  Е  Ш  Е  Н  И  Е

гр.Левски, 06.12.2013 г.

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

Левченски районен съд, І-ви граждански състав, в публичното заседание на шести декември през две хиляди и тринадесета година в състав:

                                   ПРЕДСЕДАТЕЛ: НАТАША ПАНЧЕВА

при секретаря И.П. като разгледа докладваното от съдията Панчева гр.д.№707 по описа за 2013 година, и на основание данните по делото и закона, за да се произнесе, взе предвид следното:

*******************************************************

Водим от горното, съдът

 

Р      Е      Ш      И:

 

ВЗЕМА на осн. чл.4, ал.1, т.5 от Закон за закрила на детето  мярка за закрила на детето В.Т., ЕГН **********  като  ПРЕКРАТЯВА  на основание чл. чл. 30, ал.1,  вр. с чл. 29, т.8  от  ЗЗДет, настаняването на В.Т., ЕГН ********** родено на ***  г.  в ***, от майка К.М. ***, ЕГН ********** и баща    неизвестен в приемното семейство на С.А., ЕГН ********** ***.

 ВЗЕМА на осн. чл.4, ал.1, т.5 от Закон за закрила на детето  мярка за закрила на детето В.Т., ЕГН **********, като НАСТАНЯВА детето В.Т., ЕГН **********  родено на ***  г. в ***, майка К.М. ***, ЕГН ********** и баща    неизвестен на основание  чл. 27,  ал. 1, вр. с  чл. 25, ал. 1, т. 2 от ЗЗДет в приемното семейство на М.А. ***, ЕГН ********** до настъпването на промяна в обстоятелствата или до навършването на 18 годишна възраст.

Решението на основание чл.28, ал.4 от ЗЗДет подлежи на незабавно изпълнение, като може да се обжалва пред Плевенския окръжен съд в седемдневен срок от днес за всички страни по делото, като жалбата не спира изпълнението.

Препис от решението да се изпрати на страните.

 

 

                                           РАЙОНЕН СЪДИЯ: