РЕШЕНИЕ

 

гр. ЛЕВСКИ, _13.08. 2014 г.

 

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

Районен съд гр. Левски в публичното съдебно заседание на _четвърти август_ 2014 г. в състав:

 

                       Председател: _ПАЛМИРА АТАНАСОВА_

                                Съдебни заседатели:

                                                       Членове:

 

при участието на секретаря _Я.Д._ и прокурора ­­__, като разгледа докладваното от съдия Атанасова гр. дело № ­­_312_ по описа  за _2014_ год., за да се произнесе, взе предвид следното:

          Предявен е иск с правно основание чл.143 ал. 1 от СК.

*********************************************************

На основание изложеното, съдът

                                      Р  Е  Ш  И:

ОСЪЖДА И.И. с ЕГН ********** *** да заплаща  по 120 лв. месечна издръжка на непълнолетното си дете Н.И. с ЕГН **********,***, със съгласието на нейната майка и законен представител К.Д. ***, ЕГН **********, считано от 28.05.2014 г. до настъпване на причини за нейното изменение или прекратяване.

ОСЪЖДА И.И. с ЕГН ********** *** да заплаща  по 120 лв. месечна издръжка на непълнолетното си дете А.И. с ЕГН **********,***, със съгласието на нейната майка и законен представител К.Д. ***, ЕГН **********, считано от 28.05.2014 г. до настъпване на причини за нейното изменение или прекратяване.

ОСЪЖДА И.И. с ЕГН ********** да заплати д.т. върху определения размер на издръжката, а именно д.т. в размер на 345,60 лв.

ОСЪЖДА И.И. със сочена по-горе самоличност ДА ЗАПЛАТИ на Н.И. И А.И. – и двете със сочена по-горе самоличност, непълнолетни и действащи със съгласието на своята майка К.Д. със сочена по-горе самоличност направените деловодни разноски в размер на 325 лв.

РЕШЕНИЕТО подлежи на обжалване пред ПлОС в двуседмичен срок от датата на обявяването му - 13.08.2014 г., на основание чл. 315 ал.2 от ГПК.               

 

РАЙОНЕН СЪДИЯ: