Р  Е Ш Е Н И Е

 

гр.Левски, _05.10. 2015 г.

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

Районен съд гр.Левски, първи граждански състав в открито съдебно заседание на двадесет и девети септември  през две хиляди и петнадесета година в състав:

                                                       Председател: _НАТАША ПАНЧЕВА_

                                           Съдебни заседатели:

                                                               Членове:

 

при участието на секретаря И.П. и прокурора ­­__, като разгледа докладваното от съдия Панчева гр. дело № _348_ по описа  за _2015_ год., за да се произнесе, взе предвид следното:

…………………………………………………………………………………………………………………….

Водим от горното, съдът

РЕШИ:

 

ОСЪЖДА на основание чл.143 от СК, Я.Т.С. с последен известен адрес *** с ЕГН **********, представляван от особен представител адвокат В.И.Н.–К. ДА ЗАПЛАЩА на малолетното си дете Е. Я. С. гр.***,  ул.**** с ЕГН **********, чрез неговата майка и законна представителка Т.С.И. *** с ЕГН **********, ежемесечна издръжка в размер на 200,00 лв., (двеста лева) считано от 26.06.2015г. (датата на подаване на исковата молба), до настъпването на законови предпоставки за нейното  изменяване или прекратяване, ведно със законната лихва върху всяка закъсняла и просрочена вноска.

ДОПУСКА на основание чл.242, ал.1 от ГПК  ПРЕДВАРИТЕЛНО ИЗПЪЛНЕНИЕ на решението в частта досежно издръжката.              

          ОСЪЖДА на основание  чл. 78 ал. 6 от ГПК Я.Т.С.  с последен известен адрес *** с ЕГН **********, да заплати в полза на Съдебното ведомство ВСС – София – Районен съд гр.Левски д.т. в размер на 288,00 лева върху размера на присъдената издръжка и 300 лева възнаграждения за особен представител.

Решението може да бъде обжалвано пред Плевенския окръжен съд в 14- дневен срок от  съобщението до страните, че е изготвено.

 

 

                                                             РАЙОНЕН СЪДИЯ: