Р   Е   Ш   Е   Н   И   Е               

гр.Левски, 24.11.2015 г.

                                

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

РАЙОНЕН СЪД гр.Левски, І-ви граждански състав в публично заседание на единадесети ноември през две хиляди и петнадесета година в състав:

                                                     

                                           ПРЕДСЕДАТЕЛ: Наташа Панчева

 

При секретаря И.П., като разгледа докладваното от съдия  Панчева гражданско дело №509 по описа за 2015 г. и на основание данните по делото и закона, за да се произнесе взе предвид следното:

Производството е по реда на чл.530 от ГПК по молба по чл.19 от ЗГР.

………………………………………………………………………………………..

Водим от горното, съдът

 

Р         Е         Ш           И :

 

         ДОПУСКА промяна в бащиното и фамилното  имена на С. А. М. родена на *** година  на **** от майка Б.С.Я. и баща А.  З. М., с които е записана в акт за раждане №*** г. на община Л. от С А. М. на С. А. М..

РАЗПОРЕЖДА длъжностното лице по гражданското състояние   при община Л., област П. да отрази промяната в Акт за раждане *** г. на община Л. на молителя и регистъра на населението.    

ПРЕПИС от решението по настоящето дело да се изпрати на Длъжностното лице по гражданското състояние Община гр.Л., Област . за отбелязване на промяната в акта за раждане и записа в Национална база данни “Население“, за отбелязване на промяната в регистрите на населението – личен регистрационен картон и записа в Национална база данни “Население“.

Решението е окончателно и на основание чл.537, ал.1 от ГПК не подлежи на обжалване.

 

 

 

                                               РАЙОНЕН СЪДИЯ: