РЕШЕНИЕ

 

гр. ЛЕВСКИ, _18.12._ 2017 г.

 

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

Районен съд гр.Левски в публичното съдебно заседание на _двадесет и първи ноември_ 2017 г. в състав:

 

                             Председател: _НАТАША ПАНЧЕВА_

                           Съдебни заседатели:

                                              Членове:

 

при участието на секретаря _Илияна Петрова_ и прокурора ­­__, като разгледа докладваното от съдия Панчева гр. дело № ­_783_ по описа  за _2017_ год., за да се произнесе, взе предвид следното:

Производството е по чл.530, във вр. с чл.330 от ГПК във вр. с чл.50 от СК.

…………………………………………………………………………………………….

Водим от горното, съдът 

 

Р   Е   Ш   И :

 

ПРЕКРАТЯВА с развод на основание чл.50 от СК гражданския брак сключен на 31.01.1998 г. в гр.Т. между А.Л.М. с ЕГН **********,***, и Н.Ю.М., с ЕГН ********** с постоянен адрес *** №* от 31.01.1998 г. на Община Т., поради постигнато СЕРИОЗНО И НЕПОКОЛЕБИМО ВЗАИМНО СЪГЛАСИЕ.

         УТВЪРЖДАВА писмено споразумение, постигнато между съпрузите А.Л.М. с ЕГН **********,***, и Н.Ю.М., с ЕГН ********** с постоянен адрес ***, както следва:

1. Относно родителските права не се обсъждат няма ненавършили пълнолетие деца.

2. След прекратяване на брака фамилията на жената ще запази брачното си фамилно име – М..

3. Семейното жилище, находящо се в гр.Т., обл.Л., ул.”***” №*, вх.*, ет.*, собственост на бащата на молителката след развода ще се ползва от жената А.Л.М..

4. Издръжка помежду си съпрузите не си дължат.

5. Разноските остават за всеки от молителите така както са направени.

ОСЪЖДА А.Л.М. с ЕГН **********,***, ДА ЗАПЛАТИ по сметка на ВСС - ЛРС допълнителна държавна такса при допускане на  развод по взаимно съгласие в размер  на 25,00 лв. (двадесет и пет лева) на основание чл.6, ал.1, т.3 от Тарифа за държавните такси, които се събират от съдилищата по ГПК.

ОСЪЖДА Н.Ю.М., с ЕГН ********** с постоянен адрес ***, ДА ЗАПЛАТИ по сметка на ВСС - ЛРС допълнителна държавна такса при допускане на   развод по взаимно съгласие в размер  на 25,00 лв. (двадесет и пет лева) на основание чл.6, ал.1, т.3 от Тарифа за държавните такси, които се събират от съдилищата по ГПК.

Решението е окончателно и не подлежи на обжалване.

 

 

РАЙОНЕН СЪДИЯ: