ОПРЕДЕЛЕНИЕ №

 

         Районен съд гр. Левски в закрито заседание на _девети ноември_ две хиляди и осемнадесета година в състав:

          ПРЕДСЕДАТЕЛ: СТОЙКА МАНОЛОВА

          ЧЛЕНОВЕ:………

изслуша докладваното от съдия Манолова гр.д. №_697_ по описа за _2018_г., и на основание данните по делото и закона, за да се произнесе, взе предвид следното:

 

В Районен съд - Левски е постъпила искова молба от Н.Н.А., ЕГН**********, с адрес: ***,

против

М.А.А., с адрес: ***, с която моли съда да постанови развод поради дълбоко и непоправимо разстройство на брака по вина на  ответника М.А.А..

Съдът е оставил без движение исковата молба, като е дал указания на ищеца в едноседмичен срок от получаване на съобщението да поправи недостатъците по движението на исковата молба съгласно подробните мотиви на определението.

На ищеца е съобщено, че ако не ги отстрани в дадения срок исковата молба ще бъде върната и производството по делото прекратено.

Съобщението е получено от ищеца на 23.10.2018 г.

Ищецът не е отстранил нередовностите на исковата молба.

Предвид изложеното, и като взе предвид, че ищецът не е изпълнил в срок дадените му указания да приведе исковата молба в съответствие с изискванията на чл. 127 и чл. 128 от ГПК, съдът намира, че са налице предпоставките на чл. 129, ал.3 от ГПК и следва да върне исковата молба поради неотстраняване в срок нередовностите и да прекрати производството по делото.

Водим от горното, съдът

 

ОПРЕДЕЛИ :

 

ВРЪЩА на основание чл. 129, ал.3 от  ГПК исковата молба, подадена от Н.Н.А., ЕГН**********, с адрес: ***,

против

М.А.А., с адрес: ***, въз основа на която е образувано гр.д.№697/2018 г. по описа на РС – Левски за 2018 г. и ПРЕКРАТЯВА производството по делото.

 

ОПРЕДЕЛЕНИЕТО подлежи на обжалване пред Окръжен съд - Плевен в едноседмичен срок от получаване на съобщението за изготвянето му.

 

 

                                           РАЙОНЕН СЪДИЯ: