О П Р Е Д Е Л Е Н И Е №

 

        Левченски районен съд в закрито заседание на  _десети февруари_ две хиляди и единадесета година в състав:

 

     ПРЕДСЕДАТЕЛ: ПАЛМИРА АТАНАСОВА

          ЧЛЕНОВЕ:………

 

изслуша докладваното от съдия Атанасова ГД №_318_ по описа за _2009_г., и на основание данните по делото и закона, за да се произнесе, взе предвид следното:

          Производството е по реда на чл. 406 ал.4 във връзка с чл. 247 от ГПК.

          В РС Левски е подадено искане за допускане на поправка на очевидна фактическа грешка – допусната в издадения изпълнителен лист по делото, в който е посочено, че делото е с № 318, но вместо по описа на РС Левски за 2009 г. грешно е изписана 2010 г.

          Съдът констатира, че действително при издаването на изпълнителния лист е допусната посочената в искането очевидна фактическа грешка.

          При това положение следва да бъде уважено искането и да бъде допусната поправка на очевидна фактическа грешка в издадения изпълнителен лист въз основа на влязлото в сила решение по гр.д.318 по описа на РС Левски за 2009 г. (гр.д. 20094410100318).          

Водим от горното, съдът

ОПРЕДЕЛИ:

НА ОСНОВАНИЕ чл. 406 ал. 4 във връзка с чл. 247 от ГПК  ДОПУСКА поправка на очевидна фактическа грешка, допусната в издадения изпълнителен лист по настоящото дело при изписване годината, по описа за която е делото в РС Левски, въз основа на чието решение се издава изпълнителния лист, като следва същата вместо грешно изписаната 2010 г. да се чете 2009 г. (ред 8 от горе на долу в издадения изпълнителен лист).

          ОПРЕДЕЛЕНИЕТО подлежи на обжалване пред Плевенски окръжен съд в двуседмичен срок от връчване на копие от същото на страните.

 

                                                РАЙОНЕН СЪДИЯ: