О П Р Е Д Е Л Е Н И Е №

 

          Левченски районен съд в закрито заседание на  _21.02._ две хиляди и тринадесета година в състав:

 

          ПРЕДСЕДАТЕЛ: ПАЛМИРА АТАНАСОВА

          ЧЛЕНОВЕ:………

 

изслуша докладваното от съдия Атанасова гр.д. №_373_ по описа за _2012 г., и на основание данните по делото и закона, за да се произнесе, взе предвид следното:

          Постъпила е молба с правно основание чл. 248 ал.1 от ГПК. Копие от същата е изпратено на другата страна по делото, с указание, че следва в едноседмичен срок да представи отговор. До изтичане на срока другата страна не е представила отговор и не е взела становище по искането.

Съдът констатира, че действително с решението, не се е произнесъл по цялото искане за присъждане на разноски.

Предвид изложеното, съдът намира, че са налице основанията за приложение разпоредбата на чл. 248 от ГПК и следва с настоящото да се допълни решение № 5 от 22.01.2013 г. в частта за разноските, като бъде осъден ответника, да заплати на ищеца и направените деловодни разноски в размер на 150 лв., внесени като депозит за назначения на ответника особен представител.

          На основание изложеното, съдът

                                      ОПРЕДЕЛИ:

          На основание чл. 248 ал.1 от ГПК ДОПЪЛВА решение № 5/22.01.2013 г. на РС Левски, постановено по гр.д. 373/2012 г. като ОСЪЖДА Г.П. ***, с ЕГН ********** да заплати на НЕК ЕАД гр. София ул. „Триадица” № 8 с ЕИК 000649348 и  сумата от 150 лв., представляваща направени деловодни разноски – внесени като депозит за назначения на П. особен представител.

          ОПРЕДЕЛЕНИЕТО подлежи на обжалване пред Плевенски окръжен съд с частна жалба в едноседмичен срок от връчване на копие от същото на страните.

                            

                   РАЙОНЕН СЪДИЯ: