Р   Е   Ш   Е   Н   И   Е

гр.Левски, 06.02.2014 г.

                                

В   ИМЕТО  НА НАРОДА

 

РАЙОНЕН СЪД І-ви граждански състав в публично заседание на четиринадесети януари през две хиляди  и четиринадесета  година в състав:

                                                     

                                           ПРЕДСЕДАТЕЛ: Наташа Панчева

 

При секретаря И.П., като разгледа докладваното от съдия  Панчева  гражданско дело №425 по описа за 2013г. и на основание данните по делото и закона, за да се произнесе взе предвид следното:

ИСК на основание чл.132  от СК

***********************************************

Водим от горното, съдът

 

Р  Е  Ш  И:

 

ЛИШАВА ОТ РОДИТЕЛСКИ ПРАВА на основание чл.132, ал.1, т.2 от СК, П.Г. с последен известен адрес ***, с ЕГН **********, представляван от особен представител адвокат В.Н. ***, по отношение на детето И.Г., родена на *** г. с ЕГН ********** от майка А.А. и баща П.Г..

ОПРЕДЕЛЯ на основание чл.134 от СК, на П.Г. с последен известен адрес ***, с ЕГН **********, представляван от особен представител адвокат В.Н. ***, режим за лични контакти с детето И.Г., родена на *** г. с ЕГН ********** всяка първа неделя от месеца, по местоживеене на детето, от 8.00 до 18.00 часа, и една седмица през лятото, когато майката не е в платен годишен отпуск.

ОСЪЖДА на основание чл.78, ал.6 от ГПК П.Г. с последен известен адрес ***, с ЕГН **********, ДА ЗАПЛАТИ по сметка на РС – Левски сумата 30 лв. представляваща държавна такса.

Решението може да се обжалва пред ПлОС в двуседмичен срок от датата на получаване на съобщенията.

 

 

                                    РАЙОНЕН СЪДИЯ: