РЕШЕНИЕ

 

гр. ЛЕВСКИ, _29.12._ 2015 г.

 

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

Районен съд гр. Левски в публичното съдебно заседание на _двадесет и първи декември_ 2015 г. в състав:

 

                      Председател: _ПАЛМИРА АТАНАСОВА_

                                Съдебни заседатели:

                                                       Членове:

при участието на секретаря _Я.Д._ и прокурора ­­__, като разгледа докладваното от съдия Атанасова ч.гр. дело № ­_654_ по описа  за _2015_ год., за да се произнесе, взе предвид следното:

         

**************************************************************

          Предвид заявеното от наследниците на М.М., съдът

Р  Е  Ш  И :

ДА СЕ ВПИШЕ в особената книга за приемане и отказ от наследство, водена в Районен съд гр.Левски, че Н.А.М., ЕГН **********,***, ПРИЕМА НАСЛЕДСТВОТО, оставено й от М.М., починал на * г. – б.ж. на ***, акт за смърт № * от * г.

ОСЪЖДА Н.А.М. със сочена по-горе самоличност да заплати държавна такса за вписване приемането на наследството в размер на 20 лв. 

ДА СЕ ВПИШЕ в особената книга за приемане и отказ от наследство, водена в Районен съд гр.Левски, че Ш.М., ЕГН **********,***, ПРИЕМА НАСЛЕДСТВОТО, оставено му от М.М., починал на * г. – б.ж. на ***, акт за смърт № * от * г.

ОСЪЖДА Ш.М. със сочена по-горе самоличност да заплати държавна такса за вписване приемането на наследството в размер на 20 лв. 

ДА СЕ ВПИШЕ в особената книга за приемане и отказ от наследство, водена в Районен съд гр.Левски, че А.М., ЕГН **********,***, ПРИЕМА НАСЛЕДСТВОТО, оставено му от М.М., починал на * г. – б.ж. на ***, акт за смърт № * от * г.

ОСЪЖДА А.М. със сочена по-горе самоличност да заплати държавна такса за вписване приемането на наследството в размер на 20 лв. 

ДА СЕ ВПИШЕ в особената книга за приемане и отказ от наследство, водена в Районен съд гр.Левски, че Д.М., ЕГН **********,***, ПРИЕМА НАСЛЕДСТВОТО, оставено му от М.М., починал на * г. – б.ж. на ***, акт за смърт № * от * г.

ОСЪЖДА Д.М. със сочена по-горе самоличност да заплати държавна такса за вписване приемането на наследството в размер на 20 лв. 

          РЕШЕНИЕТО подлежи на обжалване пред Плевенски окръжен съд в двуседмичен срок от връчване на копие от същото на страните.

 

 

                                                РАЙОНЕН СЪДИЯ: