РЕШЕНИЕ

 

гр. ЛЕВСКИ, _22.12._ 2016 г.

 

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

Районен съд гр. Левски в публичното съдебно заседание на _дванадесети декември_ 2016 г. в състав:

 

                     Председател: _ПАЛМИРА АТАНАСОВА_

                             Съдебни заседатели:

                                                   Членове:

 

при участието на секретаря _Я.Д._ и прокурора ­­__, като разгледа докладваното от съдия Атанасова гр. дело № ­­_624_ по описа  за _2016_ год., за да се произнесе, взе предвид следното:

         ……………………………………………………………………………………………

На основание изложеното, съдът

РЕШИ:

ПРЕДОСТАВЯ упражняването на родителските права по отношение на малолетното дете И.И. Н., ЕГН **********, на неговия баща И.Н.С., ЕГН **********, и определя местоживеенето на детето на адреса на бащата И.Н.С.,***.

ДАВА възможност на майката Е.С.Б., ЕГН **********, да вижда малолетното дете И.И.Н., ЕГН **********, всяка първа и трета неделя от месеца, за времето от 8:00 часа до 18:00 часа, по местоживеенето на детето.

ОСЪЖДА Е.С.Б., ЕГН **********,***, да ЗАПЛАЩА ежемесечна издръжка за малолетното дете И.И.Н., ЕГН **********, платима чрез неговия баща И.Н.С., ЕГН **********, в размер на 115 (сто и петнадесет) лева, считано от датата на завеждане на исковата молба – 30.09.2016 г. до настъпване на причини за изменение или прекратяване на дължимостта на издръжката.

          ОСЪЖДА Е.С.Б., със сочени по-горе данни, да заплати държавна такса върху определения размер на издръжката, а именно държавна такса в размер на 165,60 лв. 

РЕШЕНИЕТО подлежи на обжалване пред ПЛЕВЕНСКИ ОКРЪЖЕН СЪД в двуседмичен срок от връчване на копие от същото на страните.

 

                                        РАЙОНЕН СЪДИЯ: