Р  Е  Ш  Е  Н  И  Е

гр.Левски, 09.07.2013 год.

 

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

Левченският районен съд, І–ви граждански състав, в публичното заседание на двадесет и пети юни през две хиляди и тринадесета година в състав:

 

                                       ПРЕДСЕДАТЕЛ:  НАТАША ПАНЧЕВА

 

при секретаря  И.П.  като разгледа докладваното от съдията ПАНЧЕВА гр.д.245 по описа за 2013 година, и на основание данните по делото и закона, за да се произнесе, взе предвид следното:

***************************************************

             Водим от горното, съдът

 

Р      Е      Ш      И:

 

ВЗЕМА на основание чл.4, ал.1, т.5 от Закон за закрила на детето МЯРКА ЗА ЗАКРИЛА на детето В.Г. с ЕГН ********** като  ПРЕКРАТЯВА  на основание чл.30, ал.2, вр. с чл.29, т.9 от ЗЗДЕт., настаняването на детето  В.Г. с ЕГН **********, родено на *** г. в *** от майка Н.Г. с ЕГН ********** и баща С.Г. с ЕГН **********, в семейната среда на роднини по майчина линия: в домът на  В.П. *** с ЕГН ********** и М.П. ***, с ЕГН ********** и реинтегрира детето В.Г. с ЕГН ********** в семейството на неговата биологична майка Н.Г. *** и н.а. *** с ЕГН **********.

Решението подлежи на обжалване пред Плевенския окръжен съд в седемдневен срок от съобщението до страните, че е изготвено.

Решението подлежи на незабавно изпълнение, като жалбата не спира изпълнението. 

Препис от решението на основание чл.7 от ГПК да се изпрати на страните.   

                                                       

 РАЙОНЕН СЪДИЯ: