Р  Е  Ш  Е  Н  И  Е

гр. Левски, 21. 08. 2013 год.

 

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

Левченският районен съд, І граждански състав, в закрито  заседание на двадесет и първи  август   през две хиляди и тринадесета година в състав:

 

                                                     ПРЕДСЕДАТЕЛ:  Наташа Панчева

 

при секретаря …….. като разгледа докладваното от съдията Панчева  гр. д. № 457по описа за 2013 година, и на основание данните по делото и закона, за да се произнесе, взе предвид следното:

Производство по чл. 130 от СК.

***********************************************************

Водим от горното  съдът

 

Р      Е      Ш      И:

 

РАЗРЕШАВА- на основание чл. 130,ал.3 от  СК на Е.В. *** с, ЕГН **********, в качеството й на майка и законен представител на малолетното  си дете С.И., роден на *** г ,сЕГН- ********** да сключат договор за продажба на следния недвижим имот, а именно: 4/6/четири шести / идеални части от недвижим имот  представляващ целия: Поземлен имот,, находящ се в ***, с площ по първичен нотариален акт от 479 кв.м., а по скица с площ от 462 кв.м., които съгласно кадастралната карта и кадастралните регистри на *, одобрени със Заповед №РД-18-2/23.01.2007 г. на изпълнителния директор на АГКК, е с идентификатор №*, с трайно предназначение на територията: урбанизирана с начин на трайно ползване: ниско застрояване (до 10 м.), с № по предходен план: *, с построените в него сграда с идентификатор №*, с застроена площ 81 кв.м., на 1-ви етаж, с предназначение: ЖИЛИЩНА СГРАДА – еднофамилна, сграда с идентификатор №*, с застроена площ 44 кв.м. на първи етаж, с предназначение: друг вид сграда за обитаване и сграда с идентификатор №*, с застроена площ 15 кв.м., на първи етаж, с предназначение: постройка на допълващо застрояване при съседи: *.   на съсобственика С.И. от *** с ЕГН-**********   ,за сума не по-малка от данъчната оценка на имота

Решението не подлежи на обжалване.

 

                                                   РАЙОНЕН СЪДИЯ: