О П Р Е Д Е Л Е Н И Е

  

гр.Левски, 11.07.2013 г.

 

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

Левченски районен съд, І-ви гр. състав  в закрито заседание на единадесети юли две хиляди и тринадесета година в състав:                                         

 

                                     ПРЕДСЕДАТЕЛ: НАТАША ПАНЧЕВА

 

като разгледа докладваното от съдия Панчева ч.гр.дело №374  по описа за 2013 г. и на основание данните по делото и закона, за да се произнесе, взе предвид следното:

В Районен съд гр.Левски е постъпила молба от “Е.“ ООД *** против К.Ц., ЕГН **********, за издаване на заповед за изпълнение. При направената справка №306/10.07.2013 г. в НБД по реда на Наредба №14/18.11.2009 година се установи, че длъжникът по изпълнението е с постоянен адрес ***. Съдът като съобрази, че съгласно разпоредбата на чл.411 от ГПК заявлението се подава до РС по постоянния адрес или по седалището на длъжника, намира, че не е компетентен да се произнесе по заявлението, а компетентен да се произнесе по молбата е Районен съд гр.София. При това положение следва да се прекрати производството по ч.гр.д.№374/2013 г. по описа на Левченски районен съд и делото да се изпрати по подсъдност на Районен съд гр.София.

 

О П Р Е Д Е Л И :

        

ПРЕКРАТЯВА производството по ч.гр.д.№374/2013 г. по описа на Левченски Районен съд и ИЗПРАЩА делото по подсъдност на Районен съд гр.София.

ОПРЕДЕЛЕНИЕТО може да се обжалва пред Плевенски окръжен съд с частна  жалба  в едноседмичен срок от получаване на съобщението.

 

                                                     РАЙОНЕН СЪДИЯ: