О П Р Е Д Е Л Е Н И Е

 

гр. Левски  , 12.08.2013г.

                                                               В ИМЕТО НА НАРОДА

 

            ЛЕВЧЕНСКИ  РАЙОНЕН СЪД, І-ви граждански състав в закрито заседание на дванадесети август   през   две хиляди и тринадесета година в състав:                                          

 

                                         ПРЕДСЕДАТЕЛ: НАТАША ПАНЧЕВА 

 

като разгледа докладваното от съдия  Панчева гр.дело №402  по описа за 2013г. и на основание данните по делото и закона, за да се произнесе, взе предвид следното:

                Постъпила е молба от Д.Х. ,  с посочено правно основание чл. 19 ЗГР.

       С Определение № 753 /18.07. 2013 г. на ЛРС  постановено по делото производството по делото е оставено без движение  като е   бил ддаден  на молителя  по делото едноседмичен срок от съобщението до него,връчено му по реда посочен в ГПК, да  отстрани нередовноститге по двежението на исковата молба и разяснил  на страната неблагоприятните последици по чл. 129 ал. 3 от ГПК при неотстраняване  на недостатъците по движението исковата молба с приложенията ще се върне на ищеца по делото.

ГПК. Съдът ьгпк

                    Видно от приложеното по делото съобщение до молителя  на л. 5   от делото   е , че последния  е уведомен от съда  на  18.07. 2013 г., като  срокът за отстраняване на нередовностите е започнал да тече и еизтекъл на  25.07. 2013 г. Не са изпълнени указанията на съда, нередовностите по молбата не са отстранени. Ето защо съдът намира , че следва  на основание чл. 129 ал. 3 от ГПК  да се върне обратно на ищеца исковата молба и да се прекрати производството по делото .

                     Водим от  горното, съдът

                                        ОПРЕДЕЛИ:

                             ВРЪЩА  на основание чл. 129ал.3 от ГПК подадената от Д.Х. молба , въз основа на която е образувано гр.д. № 402 по описа на ЛРС за 2013 година  и ПРЕКРАТЯВА  производството по делото.

           Определението за връщането на исковата молба може да се обжалва  с частна жалба в едноседмичен срок от съобщението .

 

                                             РАЙОНЕН СЪДИЯ :