Р  Е  Ш  Е  Н  И  Е

гр.  Левски, 19.08.2014 год.

 

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

Районен съд гр. Левски, І–ви граждански състав, в закрито заседание на деветнадесети август през две хиляди и четиринадесета година в състав:

 

                                         ПРЕДСЕДАТЕЛ:  НАТАША ПАНЧЕВА

 

при секретаря ….. като разгледа докладваното от съдията ПАНЧЕВА гр.д. № 438 по описа за 2014 година, и на основание данните по делото и закона, за да се произнесе, взе предвид следното:

***********************************************************

Водим от горното, съдът

 

Р Е Ш И :

 

РАЗРЕШАВА на основание чл.165, ал.4, във вр. с чл.130, ал.3 от СК на С.М. ***, с ЕГН **********, в качеството й на настойник на поставената под пълно запрещение З.А. ***,  с настоящ адрес: ***, с ЕГН **********, да извърши разпоредителна сделка и ДА ПРОДАДЕ притежаваната от З.А. ***, с настоящ адрес: ***, с ЕГН **********,  ½ (една втора) идеална част от Поземлен имот с идентификатор * по кадастралната карта и кадастралните регистри *, с площ от 578 кв.м., номер на предходен план *, кв.*, парцел *, при съседи: *, заедно с ½ (една втора) идеална част от  находящите се в имота СГРАДА с идентификатор *, със застроена площ от 39 кв.м., брой етажи 1, предназначение – жилищна сграда и СГРАДА с идентификатор *, със застроена площ от 10 кв.м. брой на етажите 1, с предназначение – постройка на допълващо застрояване, на когото намери за необходимо и за пазарна цена, каквато сметне за достатъчна, но не по-ниска от данъчната оценка на имота и с всички произтичащи от тази разпоредителна сделка  законни последици.

РЕШЕНИЕТО е окончателно и не подлежи на обжалване.

 

 

РАЙОНЕН СЪДИЯ: