О П Р Е Д Е Л Е Н И Е

гр. Левски  11.08.2014 г.

 

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

 

          Районен съд гр.  Левски ,  І–ви  граждански  състав , в закрито заседание на     единадесети август     през 2014 година   в състав:

                                              Председател: НАТАША ПАНЧЕВА

                                                         Членове:       1.    

                  2.  

При секретаря   и в присъствието нdПрокурора…………………………………………….                                    като разгледа докладваното от съдията  Панчева ч. гр. дело №429 по описа за 2013г.и за да се произнесе съобрази следното:

              С протоколно определение  от 04.02.2014 година по искане на страните , производството по делото е спряно на основание чл. 229,ал.1 т. 1 от ГПК- по взаимно съгласие на страните  .

               В посочения  от закона шест месечен срок никоя от страните не е поискала възобновяване на производството по делото.  Ето защо съдът счита, че са налице условията на чл.231ал.1  от ГПК и производството по делото следва да бъде прекратено.

              Водим от  горното, съдът

 

                                        ОПРЕДЕЛИ:

          ПРЕКРАТЯВА на основание чл.231,ал. 1 от ГПК производството по гр.д.№429  по описа на ЛРС за 2013  година  спряно на 04.02. 2014година  на основание чл. 229 ал. 1 т 1 от ГПК .

          Определението за прекратяване може да се обжалва с частна жалба пред ПлОС в едноседмичен срок, считано от връчване  на страните  на препис от определението и съобщението до тях.

 

 

                         РАЙОНЕН СЪДИЯ: