О П Р Е Д Е Л Е Н И Е

 

гр.Левски , 22.05. 2014г.

 

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

 РАЙОНЕН СЪД гр. Левски, първи граждански  състав в закрито заседание на  двадесет и втори  май  през две хиляди и   четиринадесета  година в състав:                                          

 

                                                      ПРЕДСЕДАТЕЛ: Наташа Панчева 

 

 като разгледа докладваното от съдия   Панчева  гр.дело  №124 по описа за 2014 г. и на основание данните по делото и закона, за да се произнесе, взе предвид следното:

          Производството по гр.д.№ 124 по описа на Районен  съд гр.  Левски за  2014 година  е образувано по искова молба  на  Д.Д..

            С молба от 20.05.2014 г подадена лично , видно от отбелязването направено от  деловодител  К.В. ищецът е заявил, че оттегля предявената искова претенция. С направеното оттегляне на исковата молба , съдът се десезира с правния спор  и тъй като делото е  пред първото по делото съдебно заседание , съгласие на ответната страна не се изисква.

            Съдът счита, че са налице условията на чл.232 от ГПК и производството по делото следва да бъде прекратено.

         Водим от  горното, съдът

 

                                        ОПРЕДЕЛИ:

 

         ПРЕКРАТЯВА на основание чл.232 от ГПК производството по гр.д.№ 124 /2014. по описа на РАЙОНЕН СЪД гр. Левски за 2014 година.

      Определението за прекратяване може да се обжалва с частна жалба пред ПлОС в едноседмичен срок, считано от връчване на страните на препис от определението.

     Препис от определението да се връчи на всички страни по делото.

 

                         РАЙОНЕН СЪДИЯ: