О П Р Е Д Е Л Е Н И Е

гр. Левски  11.08.2014 г.

 

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

 

                 Районен съд гр.  Левски ,  І–ви  граждански  състав , в закрито заседание на     единадесети август     през 2014 година   в състав

 

                                              Председател: НАТАША ПАНЧЕВА

                                                         Членове:       1.       

                  2.  

При секретаря  

и в присъствието на Прокурора…………………………………………….                                    като разгледа докладваното от съдията  Панчева ч. гр. дело №415 по описа за 2014г.и за да се произнесе съобрази следното:

 

           Постъпила молба от  Г.Г., с която молиделото да бъде прекратено и изпратено по подсъдност на РС-Русе. Представя доказателства, че адресната регистация на детето е в ***.Съдът като съобрази, че  детето А.В. е с адрес в *** ,   намира , че компетентен да се произнесе по  исковата молба  е РС-гр. Русе  Ето защо  молбата като основателна следва да се уважи .

           При това положение следва да се прекрати производството по  гр д. № 415/2014 г. по описа на ЛРС и делото да се изпрати по подсъдност на РС-гр. Русе.

О П Р Е Д Е Л И :

         

ПРЕКРАТЯВА производството по  гр д. № 415/2014 г. по описа на ЛРС и ИЗПРАЩА делото по подсъдност на по подсъдност на РС-гр. Русе.

ОПРЕДЕЛЕНИЕТО може да се обжалва  пред Плевенски окръжен съд с частна  жалба  в едноседмичен срок от получаване на съобщението.

 

                                                     РАЙОНЕН СЪДИЯ: