О П Р Е Д  Е Л  Е Н И Е

 

гр.Левски,07.09.2016г.

 

                                         В ИМЕТО НА НАРОДА

 

РАЙОНЕН СЪД гр. ЛЕВСКИ, І-ви състав в закрито заседание на седми септември     през две хиляди и шестнадесета година в състав:

 

                                              ПРЕДСЕДАТЕЛ: НАТАША  ПАНЧЕВА

 

 

като разгледа докладваното от съдия  Панчева   гр.дело546 по описа за 2016г. и на основание данните по делото и закона, за да се произнесе, взе предвид следното:

          Производството по  гр.д.№546 /2016г. по описа на РС- Левски  е образувано по молба от К.Н.Р. *** п чл. 5  от ЗЗДН .

           Съдът се е произнесъл с определение по реда на чл. 18 от ЗЗДН , като е издал Заповед за незабавна защита на 18.08.2016 ги насрочил делото за разглеждане в открито съдебно аседание на 16.09. 2016 година. 

            С молба от 30.08. 2016 година с входащ номер 3315 от същата дата   молителят   е  посочил , че оттегля предявения иск. С направеното изявление от страна на молителя съдът се десезира с правния спор. Ето защо следва да се прекрати производството по делото .

           Съдът счита, че са налице условията на чл.232 от ГПК и производството по делото следва да бъде прекратено.

           Водим от  горното, съдът

                                        ОПРЕДЕЛИ:

             ПРЕКРАТЯВА на основание чл.232 от ГПК производството по  гр.д. № 546 /2016г. по описа на Районен съд  гр. Левски , поради оттегляне на исковата претенция .

 

          Определението за прекратяване може да се обжалва с частна жалба пред ПлОС в едноседмичен срок, считано от връчване на страните на препис от определението.

.

 

                         РАЙОНЕН СЪДИЯ: