РЕШЕНИЕ

гр. ЛЕВСКИ, _28.02._ 2019 г.

 

В ИМЕТО НА НАРОДА

Районен съд гр. Левски в публичното съдебно заседание на _двадесет и девети януари_ 2019 г. в състав:

 

                        Председател: _СТОЙКА МАНОЛОВА_

                                

при участието на секретаря _Ваня Димитрова_ и прокурора ­­__, като разгледа докладваното от съдия Манолова гр. дело № ­­_756_ по описа  за _2018_ год., за да се произнесе, взе предвид следното:

 

          Предявен е иск с правно основание чл. 127 ал.2 от СК, вр. чл. 127а, вр. чл. 139, вр. чл. 143, ал.2 от СК.

……………………………………………………………………………….

На основание изложеното, съдът

 

РЕШИ:

 

ОТХВЪРЛЯ предявените от З.Г.И., с ЕГН **********, с адрес: ***, против Е.З.И., с ЕГН**********, с адрес: ***, искове с правно основание чл.127, ал.2, вр. чл.139, вр.чл.143 от СК за предоставяне упражняването на родителските права по отношение на роденото от съвместното съжителство между страните по делото дете М. З.И., с ЕГН********** на бащата, определяне местоживеенето му при него на адрес: гр. ***, определянето режим на лични контакти на майката с детето и заплащане на издръжка от майката, като НЕОСНОВАТЕЛНИ.

ОТХВЪРЛЯ предявения от З.Г.И., с ЕГН **********, с адрес: ***, против Е.З.И., с ЕГН**********, с адрес: ***, иск с правно основание чл.127а от СК, с който се иска съдът да се произнесе по въпросите, свързани с пътуване на малолетното дете – страни от ЕС и обратно и издаване на необходимите лични документи за това

РЕШЕНИЕТО подлежи на обжалване пред ПЛЕВЕНСКИ ОКРЪЖЕН СЪД в двуседмичен срок от връчване на копие от същото на страните.

 

         

 

                                                  РАЙОНЕН СЪДИЯ: