РЕШЕНИЕ

 

гр. ЛЕВСКИ, _ 31.07._ 2019 г.

 

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

Районен съд – Левски, в публичното съдебно заседание на _двадесет и девети юли_ 2019 г. в състав:

 

                                           Председател: СТОЙКА МАНОЛОВА

                                           

при участието на секретаря _Ваня Димитрова_ и прокурора ­­__, като разгледа докладваното от съдия Манолова гр. дело № ­_473_ по описа  за _2019_ год., за да се произнесе, взе предвид следното:

 

          Постъпила е  молба с правно основание чл.127, ал.1 от СК.

…………………………………………………………………

 

Водим от горното, съдът

 

 

Р  Е  Ш  И :

 

УТВЪРЖДАВА постигнатото между П.В.М., ЕГН **********, с адрес: ***, и К.С.П., ЕГН **********, с адрес: ***, споразумение, по силата на което:

        Родителските права по отношение на детето Ц. К. П., ЕГН **********, с настоящ адрес: ***, ще се упражняват от майката П.В.М., ЕГН **********, при която детето ще живее.

        Личните отношения между бащата К.С.П., ЕГН ********** и детето Ц. К. П., ЕГН ********** ще се осъществяват след предварително постигнато между родителите съгласие за всеки конкретен случай.

Бащата К.С.П., ЕГН ********** дава своето съгласие детето Ц. К. П., ЕГН ********** до навършване на своето пълнолетие да пътува неограничено и да живее в чужбина със своята майка П.В.М., ЕГН **********. Предвид обстоятелството, че обективно би представлявало затруднение на бащата да изпраща парични преводи извън РБългария, а и с оглед доброто материално състояние на майката, която изразява желание да вземе детето със себе си в чужбина, П.В.М., ЕГН **********, се задължава да поеме цялата издръжка за детето Ц. К. П., ЕГН **********, считано от 09.07.2019г., до навършване на пълнолетие на детето, при което не могат да бъдат предявени каквито и да било финансови претенции към бащата К.С.П., ЕГН **********.

         

        РЕШЕНИЕТО е окончателно и не подлежи на обжалване.

 

 

                                          РАЙОНЕН СЪДИЯ: