Р  Е  Ш  Е  Н  И  Е

гр.Левски, 04.06.2014 год.

 

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

Районен съд гр.Левски, І-ви граждански състав, в публичното заседание на трети юни през две хиляди и четиринадесета година в състав:

 

                                             ПРЕДСЕДАТЕЛ: НАТАША ПАНЧЕВА

 

при секретаря И.П. като разгледа докладваното от съдията ПАНЧЕВА гр.д. №212 по описа за 2014 година, и на основание данните по делото и закона, за да се произнесе, взе предвид следното:

Иск по чл. 19 от Закона за гражданската регистрация, по реда на чл.530 и следващите от ГПК.

***********************************************************

Водим от горното, съдът

 

Р         Е         Ш           И:

 

ДОПУСКА промяна в имената на А.М., роден на *** година в *  от майка  А.М.   и баща А.М., с които е записан в Акт за раждане №* година издаден от * от А.М. на А.С..

РАЗПОРЕЖДА длъжностното лице по гражданското състояние   при община  Троян, област Ловеч да отрази промяната в акта за раждане на молителя и регистъра на населението.    

ПРЕПИС от решението по настоящето дело да се изпрати на Длъжностното лице по гражданското състояние Община гр.Троян, област Ловеч за отбелязване на промяната в акта за раждане и записа в Национална база данни “Население“, за отбелязване на промяната в регистрите на населението – личен регистрационен картон и записа в Национална база данни “Население“ на РС Троян – Бюро Съдимост, на РП Левски и на Община Левски.

    Решението не подлежи на обжалване.

 

                                                       РАЙОНЕН СЪДИЯ: