О П Р Е Д Е Л Е Н И Е

 

гр.Левски , 08.04. 2014

.

 

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

 РАЙОНЕН СЪД гр. Левски, първи граждански  състав в закрито заседание на   осми  април  през две хиляди и   четиринадесета  година в състав:                                         

 

                                                      ПРЕДСЕДАТЕЛ: Наташа Панчева 

 

 като разгледа докладваното от съдия   Панчева  гр.дело  № 85 по описа за 2014 г. и на основание данните по делото и закона, за да се произнесе, взе предвид следното:

          Производството по гр.д.№ 85  по описа на Районен  съд гр.  Левски за  2014 година  е образувано по искова молба на  Н.А.  в качеството му на баща и законен представител на детето Б. , родена на *** г в *** против С.И..

          Съдът  с определение №340 / 01.04.2014 г. е  е предоставил правна помощ на С.И. под формата на процесуално представителство и е изпратил Искане до АК Плевен за определяне на  адвокат за особен представител на ответницата на разноски на ищеца по делото.

 

            С молба от 08.04.2014 г. подадена от адвокат А.А.- като пълномощник на ищеца по делото. ищецът е заявил, че оттегля предявената искова претенция. С направеното оттегляне на исковата молба , съдът се десезира с правния спор  и тъй като делото е  пред първото по делото съдебно заседание , съгласие на ответната страна не се изисква.

            Съдът счита, че са налице условията на чл.232 от ГПК и производството по делото следва да бъде прекратено.

         Водим от  горното, съдът

                                        ОПРЕДЕЛИ:

         ПРЕКРАТЯВА на основание чл.232 от ГПК производството по гр.д.№ 85 /2014г. по описа на ПлРС, образувано по искова молба на молба  Н.А.  в качеството му на баща и законен представител на детето Б. , родена на *** г в *** против С.И.,с посочено правно основание:чл. 132 от СК  .

 

       Определението за прекратяване може да се обжалва с частна жалба пред ПлОС в едноседмичен срок, считано от връчване на страните на препис от определението.

 

         Препис от определението да се връчи на всички страните по делото.

        Да  се изпрати Препис от определението на АК Плевен за сведение

 

 

                        РАЙОНЕН СЪДИЯ: