Р  Е  Ш  Е  Н  И  Е

гр.Левски, 12.04.2016 г.

 

В ИМЕТО НА НАРОДА

Районен съд гр.Левски, І-ви граждански състав, в публичното заседание на дванадесети април през две хиляди и шестнадесета година в състав:

                                                  ПРЕДСЕДАТЕЛ: НАТАША ПАНЧЕВА

 

при секретаря И.П. като разгледа докладваното от съдията Панчева гр.д.№218 по описа за 2016 година, и на основание данните по делото и закона, за да се произнесе, взе предвид следното:

***********************************************************

Водим от горното, съдът

Р      Е      Ш      И:

ВЗЕМА на осн. чл.4, ал.1, т.5 от Закон за закрила на детето  мярка за закрила на детето И. К. Ч., ЕГН **********, като НАСТАНЯВА детето И. К. Ч., роден на *** г., ЕГН ********** в гр.***от майка В.Р.В., ЕГН ********** *** и баща К. С. Ч. ЕГН ********** ***, на основание  чл.27,  ал. 1, вр. с  чл. 25, ал. 1, т. 2 от ЗЗДет в професионалното приемно семейство на П.Д.Л., ЕГН ********** и К. И. Л. ЕГН ********** с постоянен адрес:***, за срок от две години или до промяна на обстоятелствата, като детето има право да ползва заместваща приемна грижа, в случай на нужда и краткосрочна временна невъзможност на приемното семейство.

Решението на основание чл.28, ал.4 от ЗЗДет подлежи на незабавно изпълнение, като може да се обжалва пред Плевенския окръжен съд в седемдневен срок от днес за всички страни по делото, като жалбата не спира изпълнението.

Препис от решението се връчва на страните.

 

 

                                          РАЙОНЕН СЪДИЯ: