РЕШЕНИЕ

 

гр. ЛЕВСКИ, _24.03. 2017 г.

 

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

Районен съд гр. Левски в публичното съдебно заседание на _тринадесети март_ 2017 г. в състав:

 

                       Председател: _ПАЛМИРА АТАНАСОВА_

                                Съдебни заседатели:

                                                       Членове:

 

при участието на секретаря _Я.Д._ и прокурора ­­__, като разгледа докладваното от съдия Атанасова гр. дело № ­­_796_ по описа  за _2016_ год., за да се произнесе, взе предвид следното:

          ****************************************************

Воден от горното, съдът

                                      Р  Е  Ш  И:

ОСЪЖДА С.Б.Л. с последен известен адрес: ***, ЕГН ********** да заплати по 105 лв. ежемесечна издръжка на непълнолетното дете Б.В.Г., с ЕГН **********, с адрес: ***,  платима със съгласието на С.Г.Б., с ЕГН ********** с адрес: ***, в качеството му на упражняващ заместваща грижа по отношение на непълнолетната, за периода от 01.01.2016 г. до 31.12.2016 г. включително.

 

ОСЪЖДА С.Б.Л. с последен известен адрес: ***, ЕГН ********** да заплаща  по 115 лв. ежемесечна издръжка на непълнолетното дете Б.В.Г., с ЕГН **********, с адрес: ***,  платима със съгласието на С.Г.Б., с ЕГН ********** с адрес: ***, в качеството му на упражняващ заместваща грижа по отношение на непълнолетната, считано от 01.01.2017 г. до настъпване на причини и условия за изменяне или прекратяване на издръжката.

ОСЪЖДА С.Б.Л. с последен известен адрес: ***, ЕГН ********** да заплаща законната лихва върху всяка просрочена вноска за издръжка.

ДОПУСКА предварително изпълнение на решението в частта относно присъдената издръжка.

ОСЪЖДА С.Б.Л. с последен известен адрес: ***, ЕГН ********** да заплати държавна такса  в размер на 165,60 лв.

РЕШЕНИЕТО подлежи на обжалване пред ПлОС в двуседмичен срок от датата на обявяването му - 24.03.2016 г., на основание чл. 315 ал.2 от ГПК.               

 

РАЙОНЕН СЪДИЯ: