ПРОТОКОЛ

                                                            

гр. ЛЕВСКИ,   12.06._ 2017 г.

Районен съд гр.Левски в публично съдебно заседание на _дванадесети юни_ 2017 г. в състав:

 

   Председател: ПАЛМИРА АТАНАСОВА

        Съдебни заседатели:

при участието на секретаря _Янка Димитрова_ и прокурора ­­_   сложи за разглеждане _гр._ дело № ­­ 96  по описа  за _2017_ год., докладвано от съдия _Атанасова_

На именното повикване в _10.40_ часа се явиха:

        …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Съдът намира, че така постигнатата между страните спогодба не противоречи на закона и морала, и като такава следва да бъде одобрена.

        След одобряване на спогодбата, производството по делото по предявения иск с правно основание чл.127, ал.2 от СК следва да бъде прекратено, поради постигната спогодба.

        На основание изложеното, съдът

 

ОПРЕДЕЛИ:

 

ОДОБРЯВА постигнатата спогодба между Е.Р.А., ЕГН **********,***, и М.И.А., ЕГН **********, с адрес: ***, чрез пълномощник адвокат Евгения Рачева от Плевенска АК, по силата на която:

УПРАЖНЯВАНЕТО на родителските права по отношение на малолетното дете М.Е.А., ЕГН **********, роден на *** г. в гр.П., се предоставя на майката М.И.А., ЕГН **********.

МЕСТОЖИВЕЕНЕТО на детето се определя на адреса на майката М.И.А.,***.

БАЩАТА Е.Р.А., ЕГН **********,***, ще заплаща ежемесечна издръжка за детето М.ЕА., ЕГН **********, чрез неговата майка и законен представител М.И.А., ЕГН **********, в размер по 115 (сто и петнадесет) лева, считано от 01.03.2017 г. до настъпване на причини за изменение или прекратяване на издръжката, ведно със законната лихва за забава върху всяка просрочена вноска, като издръжката ще бъде заплащана от бащата на майката по банков път.

НА БАЩАТА Е.Р.А., ЕГН **********,***, се определя режим на лични контакти с детето М.Е.А., ЕГН **********, както следва:

БАЩАТА има право да взема детето при себе си всяка събота и неделя от месеца за времето от 12 до 18 часа, като следва да изчака кърменето на детето в 12 часа и следва да върне същото на майката за кърмене в 15 часа, както и за следващото кърмене в 18 часа.

        БАЩАТА има право да присъства при посещенията на детето в Детска консултация и всякакви други медицински прегледи, като за целта следва да бъде уведомяван своевременно от майката.

        РАЗНОСКИТЕ остават за страните така, както са направени.

ОСЪЖДА Е.Р.А., ЕГН **********, да заплати държавна такса върху размера на издръжката, а именно д.т. в размер на 83 лв.

        ПРЕКРАТЯВА производството по делото, поради постигната между страните спогодба.

 

          Протоколът е написан в с.з., което приключи в 11.15 часа.

 

 

        СЕКРЕТАР:                     РАЙОНЕН СЪДИЯ: