РЕШЕНИЕ

 

гр. ЛЕВСКИ, _19.04._ 2018 г.

 

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

Районен съд гр. Левски в публичното съдебно заседание на _деветнадесети март_ 2018 г. в състав:

 

                     Председател: _ПАЛМИРА АТАНАСОВА_

                             Съдебни заседатели:

                                                   Членове:

 

при участието на секретаря _Янка Димитрова_ и прокурора ­­__, като разгледа докладваното от съдия Атанасова гр. дело № ­­_39_ по описа  за _2018_ год., за да се произнесе, взе предвид следното:

……..…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

На основание изложеното, съдът

РЕШИ:

ОТХВЪРЛЯ предявения иск от Б.З.Д., ЕГН **********,*** на основание чл. 127а от СК да й бъде разрешено да подаде еднолично заявления за издаване на лични карта, паспорт и временен паспорт на детето М.Й.С. ЕГН ********** и да получи издадените на негово име документи, като неоснователен и недоказан.

ОТХВЪРЛЯ предявения иск от Б.З.Д., ЕГН **********,*** на основание чл. 127а от СК да й бъде разрешено лично или чрез упълномощено от нея лице да извършва неограничен по брой пътувания с детето М.Й.С. ЕГН ********** от Република България до всички страни членки на Европейския съюз и обратно, както и до страни не членуващи в Европейския съюз, за срок до навършване на пълнолетие на детето, като неоснователен и недоказан.

ДЕЛОВОДНИТЕ РАЗНОСКИ остават за всяка от страните така както ги е направила.

РЕШЕНИЕТО подлежи на обжалване пред ПЛЕВЕНСКИ ОКРЪЖЕН СЪД в двуседмичен срок от връчване на копие от същото на страните.

 

                                        РАЙОНЕН СЪДИЯ: