п р и с ъ д а

№ ________

 

гр. ЛЕВСКИ,   23.11.  2011 год.

 

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

Левченски районен съд на    двадесет и трети ноември  през две хиляди и единадесета година в открито съдебно заседание, в следния състав:

 

       ПРЕДСЕДАТЕЛ:МАРГАРИТА ДИМИТРОВА

     СЪДЕБНИ ЗАСЕДАТЕЛИ:

 

при секретаря В.Д., в присъствието на прокурора    Цветомир Папурков, като разгледа докладваното от съдия Димитрова н.о.х.д. №  377  по описа за 2011 год., и на основание данните по делото и закона

П Р И С Ъ Д И :

 

          ПРИЗНАВА подсъдимата С.В., ***, ЕГН ********** за ВИНОВНА в това, че за периода от 01.04.2011 г. до 26.09.2011 г. в *, като осъдена от Районен съд – Левски, с влязло в сила съдебно решение №220/13.11.2009 г. да изплаща месечна издръжка на свои низходящи – непълнолетните си деца М.М., с ЕГН ********** в размер на 70 лв. и П.М., с ЕГН ********** в размер на 60 лв., съзнателно не изпълнила задължението си в размер на повече от две месечни вноски – шест месечни вноски и за двете деца – общо в размер на 780 лв. – престъпление по чл.183, ал.1 от НК.

          На основание чл.183, ал.3 от НК НЕ НАЛАГА НАКАЗАНИЕ на подсъдимата С.В. със снета по делото самоличност, поради изпълнение на цялото задължение до приключване на съдебното следствие и липса на настъпили други вредни последици за пострадалия.

          ПРИСЪДАТА подлежи на жалба и протест пред ПОС в 15 – дневен срок от днес.

 

                                                ПРЕДСЕДАТЕЛ: