РЕШЕНИЕ

 

гр. ЛЕВСКИ, _01.12._ 2015 г.

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

          Левченски районен съд в съдебно заседание на _първи декември _ две хиляди и петнадесета година в състав:

          ПРЕДСЕДАТЕЛ: СТОЙКА МАНОЛОВА      

   СЪДЕБНИ ЗАСЕДАТЕЛИ:

 

при секретаря _В.Д._ и в присъствието на прокурора __, като разгледа докладваното от съдия Манолова а.н.д. №_356_ по описа на съда за _2015г._, за да се произнесе, взе предвид следното:

          На основание данните по делото и закона, съдът

Р Е Ш И :

         

ПРИЗНАВА Е.Г.Т., роден на ***г***, с постоянен и настоящ адрес:***, български гражданин, неженен, с основно образование, безработен, неосъждан, ЕГН **********, за ВИНОВЕН в това, че на 28.10.2015г. в гр.Левски, обл.Плевен, в 12.30ч. по ул.”Христо Ботев”, в едногодишен срок от наказването му по административен ред с наказателно постановление №***. на началник РУ на МВР – Левски, влязло в законна сила на 17.09.2015г., за управление на МПС без съответно свидетелство за управление, управлявал МПС – л.а. „***”, с рег. № ***, без съответно свидетелство за управление, поради което и на основание чл.378, ал.4, т.1 от НПК, във вр. с чл.78а от НК ГО ОСВОБОЖДАВА ОТ НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ за извършено деяние по чл.343в, ал.2, във вр. с ал.1 от НК.

НАЛАГА на основание чл.78а, ал.1 от НК на Е.Г.Т., ЕГН ********** административно наказание ГЛОБА в полза на държавата в размер на ХИЛЯДА ЛЕВА.

РЕШЕНИЕТО подлежи на обжалване пред ПлОС в 15-дневен срок от днес.

                                     

                                                                         СЪДИЯ: