Р Е Ш Е Н И Е

 

гр. Левски, 16.10.2018г.

 

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

РАЙОНЕН СЪД - гр.ЛЕВСКИ, III състав, в публично съдебно заседание на шестнадесети октомври през две хиляди и осемнадесета година, в състав:

ПРЕДСЕДАТЕЛ: ДЕСИСЛАВА НИКОЛАЕВА

 

при участието на секретаря Илияна Петрова и прокурора ….., като  разгледа докладваното от съдия Николаева АНД №307 описа за 2018 год. и на основание данните по делото и закона,

 

Р Е Ш И:

 

ПРИЗНАВА обвиняемия Д.Я.М., роден на *** *** Търново, с постоянен и настоящ адрес:***, българин, с българско гражданство, със средно образование, женен, неосъждан, ЕГН:**********, за ВИНОВЕН в това, че на 11.04.2018г., около 13:20 часа в гр.Л., обл.П., по ул.”***”, управлявал моторно превозно средство -  мотопед „***” с номер на рама ***, без регистрационна табела, без същото да е регистрирано по надлежния ред посочен в чл.140, ал.1 от ЗДвП, поради което и на основание чл.345, ал.2, вр. ал.1 от НК, вр. с чл.78а от НК го ОСВОБОЖДАВА от НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ, като му налага административно наказание ГЛОБА в размер на 1000 /хиляда/ лева.

РЕШЕНИЕТО подлежи на обжалване и протест пред Плевенски окръжен съд в 15 – дневен срок от днес.

На основание чл.310 ал.2, вр. чл.308, ал.1 от НПК съдът ОБЯВЯВА на страните, че мотивите ще бъдат изготвени в 15-дневен срок от днес.

 

 

                                                               ПРЕДСЕДАТЕЛ: