П Р И С Ъ Д А

№ ________

гр. ЛЕВСКИ, _02.02.  2016 год.

 

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

Левченски районен съд на _втори февруари  през две хиляди и шестнадесета година в открито съдебно заседание, в следния състав:

 

                        ПРЕДСЕДАТЕЛ: СТОЙКА МАНОЛОВА

                                   ЧЛЕНОВЕ:

                                                            

при секретаря _Я.Д., в присъствието на прокурора _Мая Тончева, като разгледа докладваното от съдия Манолова н.о.х.д. №_342_ по описа на съда за _2015 год._, и на основание данните по делото и закона

 

П Р И С Ъ Д И:

 

ПРИЗНАВА подсъдимия С.С.К., роден на *** ***, с адрес: *** , български гражданин, със завършен първи клас, безработен, живее на семейни начала, осъждан, ЕГН **********, ЗА ВИНОВЕН в това, че на 07.10.2015г., около 11.15ч., в с.Обнова, обл.Плевен, на кръстовище образувано от ул.”Пионерска” и ул.”Заря” е управлявал МПС – лек автомобил ***, с рег. № ***, собственост на М.Б.Б. от гр.С. обл.П., без свидетелство за управление на МПС, в едногодишен срок от наказването му по административен ред за управление на МПС без съответно свидетелство за това, с НП № *** ***  на началника на ПП КАТ – ОД на МВР – Плевен, влязло в сила на 25.08.2015г., поради което и на основание чл.343в, ал.2, във вр. с ал.1, във вр. с чл. 54 от НК ГО ОСЪЖДА на наказание ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА за срок от ЕДНА ГОДИНА и ГЛОБА в размер на 500 (петстотин лева).

ОПРЕДЕЛЯ на основание чл. 60, ал.1 и чл. 61, т.2 от ЗИНЗС наказанието „лишаване от свобода” да се изтърпи от подсъдимия С.С.К., със сочена по-горе самоличност, при първоначален СТРОГ РЕЖИМ в затвор или затворническо общежитие от закрит тип.

На основание чл.189, ал.3 от НПК ОСЪЖДА подсъдимия С.С.К. със снета по-делото самоличност да заплати направените деловодни разноски в съдебното производство в размер на 105.45 лв.

ПРИСЪДАТА подлежи на жалба и протест пред ПОС в 15 – дневен срок от днес.

 

                                                                             ПРЕДСЕДАТЕЛ: