Р А З П О Р Е Ж Д А Н Е

гр. Левски , 21.03.2017 год.

                                           В ИМЕТО НА НАРОДА

 

РАЙОНЕН СЪД гр. Левски , І-ви състав в закрито съдебно заседание на двадести март  през две хиляди и седемнадесета година в състав:

                                      РАЙОНЕН СЪДИЯ: НАТАША ПАНЧЕВА

 

като взе на доклад ЧНД № 75/2017 по описа на Районен съд гр. Левски , за да се произнесе, взе предвид следното:  

          Производството е по реда на чл.433 и сл. от НПК.

 

    ЧНД № 75/2017 година по описа на Районен съд гр. Левски  е образувано въз основа на постъпила молба от осъдения К.С.П. ***  за реабилитация по отношение на всички постановени спрямо молителя присъди. 

    С протокол от 07.03.2017 год. за избор на докладчик на принципа на случайното разпределение делото е разпределено на съдията – докладчик – Наташа Панчева .

 В хода на подготовка по делото при събиране на доказателствата съгласно разпореждане на съда от 10.03.2017 година, молителят е подал молба , с която заявява, че оттегля направеното искане  и моли , производството по делото да се прекрати,като му бъдат върнати оригинално подадените доказателства.

            Съдът намира искането за основателно. С подадената молба съдът се десезира от правния спор. Следва да се разпореди да се върнат приложените от молителя доказателства в оригинал, като се оставят копия  от тях по делото от л. 5 до 20 вкл.  , и на л. 22 , като доказателството на л. 21 да се върне копие от него, а не заверения от адв. С. препис , на гърба на който има разпореждане на съдията докладчик по делото,след което    и производството по делото да се прекрати .

 Водим от горното , съдът

Р  А  З  П  О  Р  Е  Д  И :

 

    ПРЕКРАТЯВА съдебното производство по ЧНД № 75 /2017 год. по описа наРайонен съд гр. Левски .

        РАЗПОРЕЖДА на деловодител Наказателно деловодство  да върне оригиналите на представените от адвокат С. писмени доказателства , от л. 5 до 20 вкл.  , и л. 22 , като доказателството на л. 21 да се върне копие от него, а не заверения от адв. С. препис , на гърба на който има разпореждане на съдията докладчик по делото   ,като се направят копия на върнатите доказателства , които да се приложат по делото .

    Разпореждането за прекратяване подлежи на обжалване, в седмодневен  срок от връчването му на молителя .                                                          

                                                          РАЙОНЕН СЪДИЯ: