П Р И С Ъ Д А

№ ________

гр. ЛЕВСКИ, _13.09.  2016 год.

 

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

Районен съд гр.Левски на _тринадесети септември  през две хиляди и шестнадесета година в открито съдебно заседание, в следния състав:

ПРЕДСЕДАТЕЛ: НАТАША ПАНЧЕВА

                              ЧЛЕНОВЕ:

                                               

при секретаря _И.П., в присъствието на прокурора _Чавдар Мънев, като разгледа докладваното от съдия Панчева н.о.х.д. №_347_ по описа на съда за _2016г., и на основание данните по делото и закона

П Р И С Ъ Д И:

 

ПРИЗНАВА подсъдимия Р.К.Р., роден на ***г***, с постоянен и настоящ адрес ***, турчин, български гражданин, с начално образование, неженен, работи, неосъждан, ЕГН *********** за ВИНОВЕН в това, че на 10.09.2016г., около 11.10 ч., в с.Асеновци, обл.Плевен, по ул.”Люлин”, пред дом №*, като неправоспособен, без съответно свидетелство за управление на МПС, управлявал лек автомобил „***”, с рег. №*, в едногодишен срок от наказването му по административен ред с НП №16-0293-000117/25.04.2016г. на началник РУМВР – Левски, влязло в законна сила на 22.07.2016г. за същото деяние, поради което и на основание чл.343в, ал.2, във вр. с чл. 54, ал.1 от НК го ОСЪЖДА на наказание ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА за срок от ЕДНА ГОДИНА и ГЛОБА в полза на държавата в размер на ХИЛЯДА ЛЕВА.

ОТЛАГА на основание чл.66, ал.1 от НК изпълнението на така наложеното наказание ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА с ТРИ ГОДИНИ изпитателен срок.

ВЪЗЛАГА на основание чл.67, ал.2 от НК възпитателните грижи за условно осъдения на служител от РУ гр.Левски отговарящ за района по местоживеенето му.

ПРИСЪДАТА подлежи на жалба и протест пред ПОС в 7 – дневен срок от днес.

 

                                                               ПРЕДСЕДАТЕЛ: