РЕШЕНИЕ

№ ________

гр. ЛЕВСКИ, _05.07.  2018 год.

 

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

Районен съд гр. Левски, на _пети юли през две хиляди и осемнадесета година в открито съдебно заседание, в следния състав:

 

          ПРЕДСЕДАТЕЛ: СТОЙКА МАНОЛОВА

                    ЧЛЕНОВЕ:                                       

при секретаря _Ваня Димитрова, в присъствието на прокурора _Мая Тончева, като разгледа докладваното от съдия Манолова а.н.д. №_177_ по описа на съда за _2018 год._, и на основание данните по делото и закона

 

Р Е Ш И:

 

ПРИЗНАВА обвиняемия Н.Д.Д., роден на *** ***, с постоянен и настоящ адрес:***, български гражданин, със средно образование, неженен, студент, неосъждан, ЕГН **********,

за ВИНОВЕН

в това, че на 12.04.2018г., на ГП Е – 83, при км.43+940, между с.Козар Белене и с.Българене, управлявал МПС – мотопед „***”, модел ***, с № на рама ***, с поставена рег. табела №***, без същото да е регистрирано по надлежния ред – престъпление по чл.345, ал.2, във вр. с ал.1 от НК.

ОСВОБОЖДАВА на основание чл.78а от НК обвиняемия Н.Д.Д. от НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ за извършеното от него престъпление по чл.345, ал.2, вр. ал.1 от НК, като му налага административно наказание ГЛОБА в размер на ХИЛЯДА ЛЕВА.

РЕШЕНИЕТО подлежи на жалба и протест пред ПОС в 15 – дневен срок от днес.

 

 

                                                                             ПРЕДСЕДАТЕЛ: