п р и с ъ д а

№ ________

 

гр. ЛЕВСКИ,   11.04.  2012 год.

 

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

Левченски районен съд на    единадесети април  през две хиляди и дванадесета година в открито съдебно заседание, в следния състав:

 

       ПРЕДСЕДАТЕЛ:МАРГАРИТА ДИМИТРОВА

     СЪДЕБНИ ЗАСЕДАТЕЛИ:

 

при секретаря В.Д., в присъствието на прокурора   Диана Мицканова  като разгледа докладваното от съдия Димитрова н.о.х.д. №  122  по описа за 2012 год., и на основание данните по делото и закона

 

П Р И С Ъ Д И :

 

          ПРИЗНАВА подсъдимата А.А., ***, ЕГН ********** за ВИНОВНА за извършено престъпление по чл.183, ал.1 от НК, за това, че като осъдена, с влязло в сила съдебно решение – изпълнителен лист от 26.07.2005 г. на РС – Левски, да изплаща по 80 лв. месечна издръжка на свой низходящ – малолетното си дете Р.К., с ЕГН **********, съзнателно не изпълнила задължението си в размер на повече от две месечни вноски за периода месец септември 2010 г. до месец януари 2012 г. - 17 месечни вноски, на обща стойност 1360 лв.

На основание чл.183, ал.3 от НК съдът НЕ НАКАЗВА подсъдимата А.А. със снета по делото самоличност, поради изпълнение на задължението преди постановяване на присъдата от първата инстанция и липсата на настъпили други вредни последици за пострадалия.

            ПРИСЪДАТА подлежи на жалба и протест пред ПОС в 15 – дневен срок от днес.

                                     

 

                                                ПРЕДСЕДАТЕЛ: