П Р И С Ъ Д А

 

№ ____

 

гр. ЛЕВСКИ, _30.04._ 2018 год.

 

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

Районен съд гр.Левски на _тридесети април_ две хиляди и осемнадесета година в открито съдебно заседание, в следния състав:

 

ПРЕДСЕДАТЕЛ: ПАЛМИРА АТАНАСОВА

          СЪДЕБНИ ЗАСЕДАТЕЛИ:                

 

при секретаря Янка Димитрова, в присъствието на прокурора Мая Тончева, разгледа докладваното от съдия Атанасова наказателно _н.о.х.д.__8_ по описа за  2018 г.  и на основание данните по делото и закона

 

П Р И С Ъ Д И :

 

ПРИЗНАВА подсъдимия Г.В.Г., роден на *** ***, с настоящ адрес:***, с българско гражданство, с основно образование, неженен, безработен, неосъждан, ЕГН **********, за ВИНОВЕН в това, че на 11.05.2017 г. в гр.Левски, област Плевен, повредил чужда движима вещ – л.а. ***** с рег. № *****, собственост на ***** и предоставена във владението на И.В.И., като счупил предно обзорно стъкло, повредил преден капак на двигателя, заден капак (багажно) и стъкло на предна лява врата, като нанесените щети възлизат общо в размер на сумата от 948 лева, поради което и НА ОСНОВАНИЕ чл.216, ал.1, във връзка с чл.54, ал.1 от НК, го ОСЪЖДА на ТРИ МЕСЕЦА ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА.

        НА ОСНОВАНИЕ чл.66, ал.1 от НК ОТЛАГА изпълнението на наложеното наказание лишаване от свобода за срок от ТРИ ГОДИНИ.

НА ОСНОВАНИЕ чл.67, ал.2 от НК ВЪЗЛАГА възпитателните грижи за условно осъдения на служител от РУМВР гр.Левски, отговарящ за района по местоживеенето му.

ОСЪЖДА подсъдимия Г.В.Г., със сочена по-горе самоличност, да заплати направените деловодни разноски общо в размер на 109,67 лв., от които по сметка на ОД на МВР-Плевен – 74,06 лв., а по сметка на РС-Левски – сумата от 35,61 лв.

        ПРИСЪДАТА подлежи на обжалване и протестиране пред Плевенски ОС в 15-дневен срок от днес.

       

 

                                  ПРЕДСЕДАТЕЛ: